Pozivate se daprisustvujete javnoj raspravi o Nacrtu Odluke o budžetu općine Bužim za 2024. godinu i Nacrtu Odluke o izvršavanju budžeta općine Bužim za 2024. godinu, koja će se održati  04.12.2023. godine (ponedjeljak) sa početkom u 09,00 sati u  JU Centar za kulturu, sport i informisanje, mala sala Općinskog vijeća.

 

Javna rasprava će se održati sa: korisnicima budžeta općine Bužim (Općinsko vijeće, Općinski načelnik, Službe općinske uprave, Centar za socijalni rad, Općinsko pravobranilaštvo, Centar za kulturu, sport i informisanje i općinska Sindikalna organizacija), korisnicima tekućih grantova  (Komisija za budžet i finansije, boračka udruženja, udruženja građana, sportski savez i javna   preduzeća), sa Klubovima političkih partija, Mjesnim zajednicama i zainteresiranim građanima.

Svoje pismene primjedbe, prijedloge i sugestije na Nacrt Odluke o budžetu općine Bužim za 2024. godinu i Nacrt Odluke o izvršavanju budžeta općine Bužim za 2024. godinu, možete dostaviti pismenim putem do 04.12.2023.godine, na adresu Općine Bužim-Služba za finansije i trezor.

Nacrt Odluke o budžetu općine Bužim za 2024. godinu i Nacrt Odluke o izvršavanju budžeta općine Bužim za 2024. godinu možete preuzeti s web stranice općine Bužim; (www.opcinabuzim.ba)