Jučer je na platou O.Š. “Bužim”  održana airsoft prezentacija u organizaciji ASK “Otpisani” koja je organizovana u okviru tradicionalne manifestacije “Slobodarski dani viteškog grada Bužima”.

Vrijedni članovi  kluba ASK “Otpisani” su građanima svoga grada predstavili taktičku opremu i replike kojima raspolažu. Čak ni visoke temperature nisu spriječile mnoge naše sugrađane da dođu i svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj.  Pored izložene taktičke opreme i replika svim posjetiocima je pružena prilika da pucaju iz replika i osjete bar mali dijelić airsoft svijeta.

Prezentaciju je i posjetio Općinski načelnik Agan Bunić koji je pozdravio prisutne i istakao da će općina Bužim podržavati ASK “Otpisani” kao i do sada.  Pored načelnika prezentaciju je i posjetio predsjednik UO manifestacije Slobodarskih dani viteškog grada Bužima”, gospodin Abid Mulalić. Na kraju svega možemo reći da smo izuzetno ponosni i radosni što smo bili dio manifestacije “Slobodarskih dana” , i što smo sa ovom prezentacijom obogatili ovogodišnju manifestaciju, ističu iz kluba ASK “Otpisani”

Više slika možete pogledati na buzimINFO.ba te ASK “Otpisani”