U  JKP ,,KOMB” d.o.o. Bužim održan je radni sastanak na temu realizacije Programa održavanja i modernizacije komunalnih objekata i uređaja zajedničke komunalne potrošnje na području općine Bužim za 2019. godinu koji je Općinsko vijeće usvojilo na svojoj zadnjoj sjednici u 2018.godini. Ispred općine Bužim sastanku su prisustvovali Nedžad Kudelić V.D. općinskog načelnika i Jusuf Dedić Viši referent za komunalne naknade, a ispred JKP ,,KOMB” d.o.o. Bužim direktor Hamid Šahinović sa saradnicima.

Nakon provedene procedure, te pribavljenog pravnog mišljenja od Općinskog pravobranilaštva urađen je Ugovor o realizaciji Programa održavanja i modernizacije komunalnih objekata i uređaja zajedničke komunalne potrošnje na području općine Bužim za 2019. godinu koji  su potpisali V.D. Općinskog Načelnika Nedžad Kudelić i direktor JKP ,,KOMB” d.o.o. Bužim Hamid Šahinović.

Potpisivanjem predmetnog ugovora omogućeno je Organizatoru zimske službe na području općine Bužim u toku 2019. godine JKP ,,KOMB” d.o.o. Bužim da može nesmetano organizirati realizaciju Programa kako je planirano.

Uz realizaciju aktivnosti planiranim Programom i uz punu saradnju i podršku svih građana očekujemo kvalitetno održavanje lokalnih cesta, ulica i nerazvrstanih cesta, a sa osnovnim ciljem što kvalitetnije prohodnosti cesta na području općine Bužim.