Uvaženi građani općine Bužim, izuzetno nam je zadovoljstvo predstaviti vam četvrto izdanje Info-biltena općine Bužim.

Želimo naglasiti da ovaj bilten se izrađuje kao tematski niz najznačajnijih informacija o našem radu koje su objavljene na web portalu opcinabuzim.ba i ostalim medijama. Cilj izdavanja biltena jeste sistematsko i hronološko slaganje svih dešavnja kako bi ocjena o rezultatima rada općine Bužim od strane građana i šire javnosti bila donesena na osnovu objektivnog suda zasnovanog na činjenicama.

Bilten donosi pregled aktivnosti načelnika, Općinskog vijeća, započetih i završenih infrastrukturnih projekata, privrednih događanja, obrazovnih, kulturnih i sportskih aktivnosti kao i prisjećanja na događaje iz naše bliže, ali i dalje, historije.

Info-bilten općine Bužim je dostupan svim građanima na Info-pultu općine Bužim i na službenoj stranici www.opcinabuzim.ba. te www.jucksi.buzim.ba. Na ovaj način svi građani općine Bužim, posebno naši sugrađani iz dijaspore, imaju mogućnost da na najbolji način budu upoznati sa svim aktivnostima koje su obilježile 2015. godinu.

Cijenimo da će pravovremenost i  raznovrsnost informacija koje dolaze iz općinskog organa uprave dati jasniju sliku svim našim građanima o aktivnostima koje su završene ili koje čekaju svoju realizaciju.