U kabinetu Općinskog načelnika Agana Bunića potpisan je ugovor za izvođenje radova na projektu izgradnje javne rasvjete u MZ Bag.  Ugovor su potpisali načelnik Općine Bužim Agan Bunić i direktor firme D.o.o. „Zuban“  Jasmin Đulkić.

Vrijednost potipsanog ugovra iznosi 16.566,03 KM. Potpisivanju ugovora prisustvovao je i predsjednik savjeta MZ Bag Miralim Makić koji nije krio zadovoljstvo potpisanim ugovorom koji će mještanima ove mjesne zajednice obezbjediti ljepše uvjete za život.

„Današnjim potpisivanjem završavamo proceduru izgradnje dijela javne rasvjete u 12-toj mjesnoj zajednici Općine Bužim. Imamo još potrebu da završimo dio javne rasvjete u MZ Bućevci i Radoč, vjerujem da ćemo i taj dio pripremiti u narednom periodu. Javnu rasvjetu gradimo na području svake mjesne zajednice, onako kako smo i obećali. Ogramni su troškovi izgradnje, održavanja i plaćanja računa električne energije, ali moramo približno iste uvjete obezbjediti za svaki centar mjesnih zajednica. Naravno, ovo je ujedno i poziv za sugrađane da plaćaju komunalnu naknadu, jer iz tih sredstava se plaća održavanje javne rasvjete, čišćenje lokalnih puteva, ulica i nekategorisanih cesta tokom zimske sezone, i niz drugih javnih poslova“-kazao je načelnik Bunić prilikom potpisivanja ugovora.