Asfaltiran je još jedan put u MZ Radoč, a radi se o nekategorisanom putnom prsvcu Burzići-Cinci ukupne vrijednosti 63.176,05 KM, koji je finasiran zajedničkim sredstvima građana i općine Bužim po sistemu „marka građani-marka općina“.
Načelnik općine Bužim Mersudin Nanić sa saradnicima obišao je završne radove na asfaltiranju ovog putnog pravca gdje je razgovarao sa građanima i članovima građevinskog odbora.
U razgovoru sa građanima Općinski načelnik je posebno naglasio:“ Lijepo vrijeme je pogodovalo izvođaču radova koji intenzivno radi na nekoliko putnih pravaca na području naše općine. Asfaltiran je put Burzići-Cinci koji će najviše poboljšati uslove života stanovnika koji svakodnevno koriste ovaj nekategorisani put. Ako nam vrijeme bude dozvoljavalo i u narednom mjesecu će se završiti nekoliko putnih pravaca u nekoliko mjesnih zajednica. Čestitam građavnskom odboru, vijećnicima u Općinskom vijeću koji su podržali budžet i omogućili realizaciju ovog i svih drugih projekata na području naše općine koji poboljšavaju putnu infrastrukturu i čine život boljim i ugodnijim“.