Za akademsku 2022/2023. godinu svi studenti koji su ispunili formalno-pravne uvjete dobili su stipendiju. Na zadovoljstvo svih nas i ove godine nastavljamo s dobrom praksom i podržavamo naše studente, a tako je ove akademske godine pravo na stipendiju općine Bužim ostvarilo 77 studenta.

Shodno Pravilniku o dodjeli stipendija i drugih oblika financijske pomoći studentima općine Bužim, Općinski načelnik općine Bužim obavještava studente koji se nalaze na spisku dobitnika stipendija,  da će  potpisivanje Ugovora o stipendiranju biti upriličeno dana 20.04.2023. godine (ČETVRTAK) u Velikoj sali JU „Centar za kultutu, sport i informisanje“ Bužim u 10:00 sati.

Ovim putem obavještavaju se studenti koji nisu dostavili kopiju tekućeg računa ili potvrdu iz banke o žiro-računu sa partijom, da su istu dužni dostaviti na dan zaključivanja ugovora o stipendiranju sa Općinom Bužim. U slučaju da student nije u mogućnosti prisustvovati zaključivanju ugovora, isti može dati ovjerenu punomoć za lice koje će u ime studenta potpisati ugovor o stipendiranju.

Rang listu dobitnika stipendija općine Bužim: