U Bužimu je u povodu Dana dječije radosti održana svečanost koju je organizirala OŠ “Bužim” u saradnji sa Općinom Bužim. U prepunoj sali OŠ “Bužim” učenici svih uzrasta su izveli bogat kulturno-zabavni program, a prisutnima su se obratili direktor škole, Adnan Nuhić i v.d. načelnik Općine Bužim, Nedžad Kudelić, koji su učenicima i roditeljima čestitali nadolazeću 2019. godinu.

Podijeljeni su i novogodišnji paketići za najmlađe uzraste koje je financirala Općina Bužim, a iste je mališanima podijelio v.d načelnik Općine Bužim Nedžad Kudelić, koji je obećao da će Općina Bužim i ubuduće nastaviti sa dobrom saradnjom sa Osnovnim školama na području naše općine.

I uposlenici JU “Dječiji vrtić Bužim” organizirali su prigodnu svečanost povodom Dana dječije radosti, a mališani ove Javne ustanove zajedno sa svojim odgajateljima pripremili su zanimljiv program. Novogodišnje paketiće uručio je v.d. načelnika Općine Bužim Nedžad Kudelić, a ove godine i Crveni križ općine Bužim je za sve mališane vrtića obezbijedio prigodne poklone.