U mjesnoj zajednici Mrazovac uspješno je završena realizacija rekonstrukcije još jednog nekategorisanog putnog pravca. Naime, radi se o nekategorisanom putnom pravcu Lelića mlin-Pašića majdan dužine 700 metara i širine 4 metra.

Izvođač radova ovog projekta je „Kov-Grad“ d.o.o Bužim, a ugovorena vrijednost projekta je 130.000,00 KM. I ovaj projekat rezultat je saradnje lokalnih mještana i općine, a za njegovu realizaciju zajedničkim učešćem osigurana su financijska sredstva u omjeru 50% mještani – 50% općina.

Mještani naseljenih mjesta Dizdarevića, Šekića i Hajrudinovića su iskazali svoju zahvalnost na podršci koju im pruža općinski načelnik i općinski vijećnici u ovom, a i u drugim projektima, te su istakli da je ovo asfaltiranje puta od posebne važnosti ne samo za ovo, već i za sva susjedna mjesta koja koriste navedeni putni pravac.

Općinski načelnik Mersudin Nanić smatra da ovaj projekt i njemu slični imaju veliki značaj kako za mještane, tako i za građane cijele općine Bužim. Načelnik je realizacijom projekata ovog tipa istakao važnost razvoja putne infrastrukture na području općine Bužim.