JU “Centar za kulturu, sport i informisanje” Bužim uradila je tri izdanja Info-biltena općine Bužim i to Info bilten broj 6 za 2019. godinu, Info-bilten broj 7 za 2020. godinu i Info bilten broj 8 za 2021. godinu.

Želimo naglasiti da se ovi bilteni izrađuju kao tematski niz najznačajnijih informacija o našem radu koje su objavljene na našoj web stranici ckbuzim.ba i web portalu opcinabuzim.ba.

Cilj ovih Info-biltena je ukratko Vas informirati o najznačajnijim događajima koji su zabilježeni u Općini Bužim u protekle 3 godine. Bilteni donose pregled aktivnosti načelnika, započetih i završenih infrastrukturnih projekata, privrednih aktivnosti, obrazovnih, kulturnih i sportskih događanja kao i prisjećanja na događaje iz naše bliže, ali i dalje, historije.

Kao što smo i do sada radili nastavićemo putem službenih stranica Javne ustanove i Općine Bužim obaviještavati javnost o svim značajnijim projektima, inicijativama kao i događanjima koji se dešavaju na području Općine Bužim. Možete nas pratiti i putem društvenih mreža (JU Centar za kulturu, sport i informisanje Bužim) i (Općina Bužim ), putem koje građani imaju priliku komunicirati s općinskim načelnikom, ali i komentirati, predlagati, pohvaliti, odnosno kritizirati rad općinskog organa uprave, općinskog vijeća, stručnih službi, javnih preduzeća i ustanova.

Cijenimo da će pravovremenost i  raznovrsnost informacija koje dolaze iz Javne ustanove i Općinskog organa uprave dati jasniju sliku svim našim građanima o aktivnostima koje su završene ili koje čekaju svoju realizaciju.

Na linkovima ispod možete pogledati navedena izdanja Info-biltena:

Info-bilten-8-2021

Info-bilten-7-2020

Info-bilten-6-2019