U okviru nastavka podrške sportskim kolektivima sa područja općine Bužim Općinski načelnik Mersudin Nanić obradovao je upravu i članove  Taekwon-do kluba ”Asim Bajrektarević – Hamza“  novom  vrijednom opremom koja će ovom klubu koristiti u pripremama za takmičenja. Dvije samostojeće vreće za udaranje sa stalkom  ukupne vrijednosti  1.600,00 KM su poklon Taekwon-do klubu ”Asim Bajrektarević – Hamza“  za postignute rezultate na brojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima.

Pored samostojećih vreća za udaranje članovi ovog kluba  dobili su i nove majice, a ispred kluba zahvalu Općinskom načelniku uputio je Admir Sijamhodžić, te naglasio kako će im nova oprema dobro doći u pripremama za narednu takmičarsku sezonu.

Općinski načelnik Mersudin Nanić je u svom obraćanju članovima kluba posebno naglasio: -“Sretan sam večeras kada vidim ove mlade djačake i djevojčice da treniraju u ovom klubu koji zasigurno ima svoju budućnost. Iz ovog kluba koji nasi ime našeg heroja Asima Bajrektarevića  izrasli su brojni takmičari koji su se okitili medaljama na domaćim i međunarodnim takmičenjima. Vi imate i najuspješnijeg sportistu općine Bužim već nekoliko godina i to je samo još jedan razlog ove naše podrške. Uvjeren sam da ćete i u budućnosti nastaviti sa dobrim rezultatima, a oprema koji smo Vam danas obezbijedili će zasigurno dobro doći u pripremama. Ja vam želim da nastavite vrijedno trenirati i rezultati neće izostati”.