Načelnik općine Bužim Mersudin Nanić primio je danas predstavnike stonoteniskog kluba “Izet Nanić” povodom njihovog učešća na međunarodnom turniru i stolnom tenisu koji će se održati narednog vikenda u Kaknju.

-“Želim vam uspješan nastup na ovom međunarodnom turniru. Uvjeren sam da će te predstavljati našu općinu u najboljem svjetlu i zbog toga je općina uvijek iza sportskih kolektiva i pojedinaca koji svojim nastupima i postignutim rezultatima šalju najljepšu sliku našeg grada”.-istakao je načelnik općine Bužim Mersudin Nanić na ovom prijemu za stonotenisere.

Predsjednik stoneteniskog kluba “Izet Nanić” Bužim Demir Kazaferović zahvalio se Sportskom savezu općine Bužim i Općinskom načelniku na podršci ovom klubu od osnivanja te posebno naglasio:-“Međunarodni turnir “KAKANJ OPEN 2022” je prilika da naš klub i naši takmičari steknu iskustvo ali isto tako da pokažu da su dobro i vrijedno trenirali. Na ovom takmičenju osam naših takmičara ide u Kakanj i ja vjerujem da ćemo na najbolji mogući način predstaviti našu lokalnu zajednicu”.