Reprezentacija frizera Bosne i Hercegovine ostvarila je historijski uspjeh osvojivši u ukupnom plasmanu naših takmičara visoko četvrto mjesto na Svjetskom prvenstvu frizera u Parizu.
Seniorski tim koji su činili Redžep Čaušević, Željko Lončar i Mirfat Hašić takmičio se u kategoriji muških frizura osvojivši sa svojim kreacijama u disciplini Skin Fade Cut u ukupnom poretku četvrto mjesto, dok je samostalni rad Bužimljanin Redžep Redžo Čaušević iz Bužima osvojio peto mjesto na ovom najprestižnijem takmičenju na svijetu koje organizira krovna svjetska organizacija.
Tim povodom općinski nčelnik Mersudin Nanić uputio je čestitku reprezentaciji BiH u kojoj stoji: –„Frizerima iz reprezentacije BiH upućujem iskrene čestitke na postignutim rezultatima na Svjetskom prvenstvu frizera. Posebno me raduje što je naš frizer iz Bužima Redžep Redžo Čaušević dio ove sjajne ekipe koja je na najbolji način predstavila Bosnu i Hercegovinu na ovom takmičenju. Svaki uspjeh na međunarodnoj sceni je ujedno i prilika da se promoviše naša domovina ali i naš Bužim koji je rasadnik talenata, mladih i sposobnih ljudi“.