Povodom 20.februara, Dana općine Bužim, općinski načelnik Mersudin Nanić i predsjedavajući Općinskog vijeća Suvad Šahinović uputili su zajedničku čestitku građanima općine Bužim.

U teškom vremenu pandemije korona virusa koja je pogodila cijeli svijet, pa tako i našu lokalnu zajednicu, obilježena je protekla godina. Ipak, život nije stao i mi smo učinili sve da 2020. godina ne ostane upamćena po korona virusu, policijskom satu, zabrani kretanja i svim drugim ograničenjima koja su nas pratila. Želimo da proteklu godinu pamtimo svi zajedno po urađenim projektima od trga “Alija Izetbegović”, kružnog toka, modernizacije lokalne putne mreže, sanacije izvorišta “Pivnice” i drugih značajnih projekata za našu lokalnu zajednicu.

20. februara 2021. godine obilježavamo dvadeset i šestu godišnjicu od osnivanja općine Bužim, te svim Bužimljankama i Bužimljanima u zemlji i inozemstvu želimo čestitati Dan općine. Uvjereni smo da zajedničkim radom, uvažavanjem, jedinstvom i iskrenim namjerama, možemo učiniti našu općinu boljom i ljepšom.

SRETAN VAM DAN OPĆINE BUŽIM !

Općinski načelnik Mersudin Nanić, dipl.ing.inf

Predsjedavajući OV Bužim Suvad Šahinović