Obavještavamo građane, pravna i fizička lica naše općine, da je u toku javna rasprava o nacrtu Odluke o utvrđivanju radnog vremena u ugostiteljskoj i turističkoj djelatnosti, djelatnosti obrta i srodnih djelatnosti, trgovinskoj djelatnosti, zabavnih igara i igara na području općine Bužim.

Tekst nacrta Odluke, stavit će se  na javni uvid u prostorijama općine Bužim – Info pult – oglasna ploča i na web stranicu općine Bužim.

Svi zainteresovani tekst nacrta Odluke mogu preuzeti u prostorijama Službe za razvoj i poduzetništvo općine Bužim, svakim radnim danom  od  7,00 – 15,30 sati.

Primjedbe, prijedloge i sugestije po nacrtu predmetne odluke, mogu se dostaviti Službi za razvoj i poduzetništvo općine Bužim ili u pisanoj formi do 30.07.2018.godine.

Završna javna rasprava u  općini Bužim, povodom Nacrta Odluke o utvrđivanju radnog vremena u ugostiteljskoj i turistićkoj djelatnosti, djelatnosti obrta i srodnih djelatnosti,trgovinskoj djelatnosti, zabavnih igara, održati u 31.07.2018.godine, u „Vijećnici“ mala sala „JU Centar za kulturu, sport i informisanje Bužim“ sa početkom u 10,00 sati.

Ovim putem pozivaju se svi zainteresovani da uzmu učešća u pomenutoj javnoj raspravi.

 

                                                                                               ŠEF SLUŽBE

        Bužim, juli 2018.                         M.P.                 Nedžad Kudelić, dipl.ecc.