Na osnovu člana 47. i 50. Poslovnika Općinskog vijeća općine Bužim (,,Službeni glasnik  općine Bužim“, broj: 7/08, 1/11 i 7/11) Predsjedavajući općinskog vijeća Abid Mulalić sazvao je XVIII redovnu sjednicu Šestog saziva Općinskog vijeća općine Bužim, koja će se održati 25.06.2014.godine (srijeda) u  JU “Centar za kulturu, sport i informisanje” Bužim (VIJEĆNICA), sa početkom u 14,00 sati, za koju je planiran slijedeći dnevni red:

  1. Razmatranje i usvajanje Izvoda iz zapisnika sa XVII sjednice Općinskog vijeća;
  2. Pitanje vijećnika i odgovori na ista;
  3. Razmatranje i usvajanje prijedloga Odluke o audio i video snimanju sjednica Općinskog vijeća;
  4. Razmatranje i usvajanje prijedloga Statuta općine Bužim;
  5. Razmatranje i usvajanje prijedloga Odluke o plaćama i naknadama zaposlenih u Općinskom organu uprave općine Bužim;
  6. Razmatranje i usvajanje prijedloga Odluke o plaćama i naknadama nosioca izvršnih funkcija i savjetnike u Općinskim organima vlasti;
  7. Razmatranje i usvajanje prijedloga Odluke o plaćama i naknadama uposlenika Stručne službe Općinskog vijeća općine Bužim;
  8. Razmatranje i usvajanje prijedloga Odluke o kupovini motornog vozila sa tovarnim prostorom za potrebe vatrogasne jedinice Bužim.

 

NAPOMENA: Na osnovu člana 171a. Poslovnika Općinskog vijeća općine Bužim (,,Službeni glasnik  općine Bužim“, broj: 7/08, 1/11 i 7/11), želimo upoznati građane, predstavnike mjesnih zajednica i udruženja, da mogu slobodno prisustvovati sjednicama Vijeća, ali da svoje prisustvo trebaju najaviti predsjedavajućem vijeća najkasnije 24 sata prije početka rada vijeća.