U kabinetu Općinskog načelnika potpisan je ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji i modernizacije ulice Muse Ćazima Ćatića u mjesnoj zajednici Bužim. Ugovor su potpisali  načelnik Općine Bužim Agan Bunić i direktor firme El-Gradnja d.o.o, Bosanska Krupa koju zastupa Hasan Mahmić, a koja je nakon provedene procedure javne nabavke izabrana kao najpovoljniji ponuđač.

Ovim ugovorom se rješava gorući problem loše putne povezanosti dijela stanovništva iz pomenute ulice sa centrom grada. Ovim potpisanim ugovorom izvođač se obvezuje izvesti sve radove na uređenju i asfaltiranju dionice puta kroz ulicu Muse Ćazima Ćatića ukupne vrijednosti 24.322,27 KM. Rok za izvođenje radova je 15 dana nakon uvođenja izvođača u posao.

„Imali smo obavezu da završimo ovaj projekat evo danas smo zvanično potpisali ugovor sa firmom El-Gradnja d.o.o Bosanska Krupa, a projekat zajednički  finansiramo sa građanima. Vjerujem da će i ovaj putni pravac ispuniti svoj cilj i da će mještanima ove ulice biti od višestruke koristi. Ono što mi je posebno drago jeste da metar po metar asfalta na neki način asfaltiramo skoro sve puteve u mjesnim zajednicama i drago mi je da ćemo ispoštovati ono što smo i obećali“ kazao je načelnik Općine Bužim Agan Bunić.