Članovi i takmičari Biciklističkog kluba „KRAJINA“ iz Cazina posjetili su općinu Bužim, kako bi se zahvalili Općinskom načelniku Aganu Buniću, na podršci i suradnji u protekloj godini oko organizacije i održavanja biciklističke utrke „Cestovno prvenstvo Bosne i Hercegovine, Bužim 2013“ koji su bili generalni pokrovitelj ovog prvenstva, te Sportskom savezu općine Bužim i predsjedniku gosp. Admiru Sijamhodžiću zlatnom sponzoru Prvenstva BiH u Cestovnom biciklizmu, a koje je bilo od velikog značaja kako za općinu Bužim tako i za USK.

Pored gore navedene podrške, općina Bužim i načelnik općine Agan Bunić su se uključili u kupovinu i nabavku jednog takmičarskog bicikla za potrebe kluba. Naime, radi se o trkaćem cestovnom biciklu marke Pinarello, odgovarajućem i po propisima UCI-a za nastupe na biciklističkim cestovnim utrkama u BiH i inostranstvu. Bicik je  predat takmičaru kluba Sulejmanu Isakoviću na upotrebu, a istom je bio potreban kako bi napravio što bolje rezultate u novoj takmičarskoj sezoni.

„Nas raduje uspješan rad ovog kluba , kao i rezultati koje postižu njegovi takmičari. Siguran sam da će tako i nastaviti, zbog toga će od nas imati punu podršku kao i do sada“, kazao je načelnik Bunić zahvalivši se članovima i takmičara Biciklističkog kuba „KRAJINA“ i čestitajući im na postignutim rezultatima.

Po riječima Mensura Silića, predsjednika Biciklističkog kluba „KRAJINA“, na osnovu ostvarenih rezultata u toku prošle godine obavezujemo se na dalje djelovanje i organizacije biciklističkih utrka oko kojih neće biti izostavna podrška općine Bužim i njenog načelnika gosp. Bunića, i tom prilikom još jednom se zahvaljujem na podršci i radu što se je prepoznao kvalitet ovog kluba, te uspjeh takmičara.